Diensten

Dankzij een platte organisatiestructuur en korte lijnen hanteren wij een directe en open communicatie met onze klanten. Wie zaken doet met BD Bulktransport is verzekerd van één aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van transport en logistiek van voedingsmiddelen. Doordat wij snel kunnen schakelen, is bijna alles mogelijk.

Flexibiliteit

BD Bulktransport hecht veel waarde aan betrouwbare en flexibele dienstverlening. Dit uit zich vooral in het adequaat, snel en vakkundig inspelen op specifieke wensen van onze klanten. BD Bulktransport streeft in al haar relaties duurzaamheid na.

Kwaliteit

BD Bulktransport is vooruitstrevend als het gaat om kwaliteit. Momenteel is de dienstverlening door BD Bulktransport en Hovetra zowel IFS als GMP+ gecertificeerd. De spoelhal van Hovetra in Rhoon is SQAS, ATCN en EFTCO erkend en ISO 22000 gecertificeerd.

Al onze auto’s beschikken over speciale magneetfilters die bij iedere lossing gebruikt worden. De magneetfilters zijn bedoeld om eventuele verontreiniging tussen de grondstofproductie en de eindverbruiker zoveel mogelijk uit te sluiten. 

Innovatie staat hoog in het vaandel bij BD Bulktransport. Zo waren wij de eerste dienstverlener in Nederland die het hele wagenpark van magneetfilters heeft voorzien. In samenwerking met een van onze grootste afnemers zijn wij enkele jaren geleden een pilot gestart met een drooginstallatie voor onze kippers en twee compartimenten opleggers. De resultaten waren zo positief dat inmiddels tien van onze opleggers met deze drooginstallatie zijn uitgevoerd. Binnen Europa bestaan verschillende standaarden en kwaliteitsnormen op het gebied van voedselveiligheid. Als dienstverlener in de levensmiddelensector confirmeert BD Bulktransport zich aan deze normen. Wij volgen de ontwikkelingen in de kwaliteitsnormen en laten ons door deskundigen adviseren rondom de implementatie van nieuwe c.q. aanvullende kwaliteitseisen en certificeringstrajecten.

  • IFS Logistics
  • ATCN
  • Eftco
  • GMP+
  • SQAS
  • ISO22000